AGTEDU 2020
PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail
  

 

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és együttműködő partnerei elkötelezettek az ország, a régió, a megye, a város fejlődéséért, az itt élő emberek és vállalkozások boldogulásáért. Látva a gazdasági folyamatokat, a gazdaság hajtóerejét jelentő innováció fontosságát, nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy az innovatív cégek kutatás-fejlesztési igényeinek kielégítése érdekében elinduljon egy valós együttműködés a kutatói szférával.

         

A cél elérése érdekében a kamarákból álló együttműködő partnerek „Young Spirit” címmel egy olyan kezdeményezést indítottak útjára, mely a fiatal, tettre kész kutatókat és az innovatív cégeket összeköti, köztük innovatív termékek, szolgáltatások létrejöttét célzó együttműködések kialakulását segíti.

 

A Young Spirit célja kamarai és egyetemi háttérrel rendezvénysorozat fejlesztése, amelynek keretében Pécs, Győr, Kecskemét, Debrecen, és Szeged helyszíneken az ország minden fiatal kutatójának és az innovatív vállalkozások vezetőinek szakmai találkozása megvalósul.

 

Első lépésben felmértük, hogy a cégeknél milyen kutatás-fejlesztési igények jelentkeznek – ez a keresleti oldal. Ennek megjelenítésére kidolgoztunk egy űrlapot, melyet az innovatív vállalkozások számára eljuttatunk.

A következő lépésben az együttműködő partnerek megkeresték azokat a kutatókat, akik képesek a felmerült igények teljesítésére – ők képviselik a kínálati oldalt.

 

A harmadik lépésben országos rendezvénysorozat keretében van lehetőség a keresleti és kínálati oldal találkozására.

 

Rendezvények:

2018. november 19-20. – Pécs

2019. április 4. – Győr

2019. november 13. - Kecskemét 

 

Legyen Ön is a vendégünk, partnerünk!

 

 

 

Közreműködő partner kamarák: